BnB Holiday: Najčešća Pitanja [FAQ]

U nastavku smo prikupili najčešća pitanja. Da biste brzo pronašli odgovor, pokušajte ga potražiti:
 • Rezervacije
  Kako mogu registrirati rezervaciju?

  U modulu 'Rezervacije' kliknite na 'Nova Rezervacija, odaberite datume prijave i odjave i popunite podatke o gostima. Kliknite gumb "Spremi" da biste spremili rezervaciju i rezervacija je registrovana.

  Sada možete ispisati potvrdu rezervacije, stvoriti PDF ili potvrdu poslati gostu putem e-pošte.

 • Rezervacije
  Kako gostu mogu poslati potvrdu rezervacije?

  Nakon što ispunite predložak rezervacije, spremite ga klikom na gumb 'Spremi'. Sada ćete potvrdu moći poslati e-poštom izravno gostu - samo kliknite gumb 'Pošalji'.

  Možete i kliknuti gumbe "Ispis" ili "PDF" kako biste ispisali rezervaciju ili izradili PDF dokument.

 • Računi
  Kako mogu napraviti račun?

  Ako ste već registrovali rezervaciju za goste koji borave kod vas, samo kliknite rezervaciju da biste je otvorili, a zatim kliknite gumb 'Napravi Račun'. Račun će se automatski stvoriti iz rezervacije. Ako trebate dodati dodatne troškove, samo kliknite gumb "Dodaj platnu liniju" da biste ih dodali. Nakon spremanja možete ispisati PDF ili poslati račun gostu.

  Ako još nema rezervacije, idite na obrazac računa i ispunite račun dodavanjem podataka o gostu i redaka računa. Da biste dodali redak računa, samo kliknite gumb "Dodaj platnu liniju".

 • Računi
  Kako gostu mogu poslati račun?

  Nakon što ispunite račun, spremite ga klikom na gumb "Spremi". Sada ćete račun moći e-poštom poslati izravno gostu - samo kliknite gumb "Pošalji".

  Možete i kliknuti gumbe "Ispis" ili "PDF" kako biste ispisali račun ili izradili PDF dokument.

 • Smještajne Jedinice
  Kako mogu dodati smještajnu jedinicu?

  Da biste dodali jedinicu, samo idite na "Jedinice" i kliknite gumb 'Nova jedinica'. Ispunite naziv jedinice, maksimalni broj gostiju, PDV (ako je primjenjivo), dostupnost i cijene. Kliknite gumb 'Spremi' i vaša jedinica će biti dodana.

 • Smještajne Jedinice
  Mogu li navesti više nekretnina za najam?

  Pod istim nazivom tvrtke i profilom možete navesti onoliko jedinica (apartmana, soba, bungalova, kuća itd.) koliko želite. Međutim, ako trebate koristiti više od jednog poslovnog imena, morat ćete stvoriti nekoliko BnB Holiday računa. Molimo kontaktirajte podršku na: support@bnbholiday.com.

 • Web Stranica
  Kako mogu napraviti web stranicu?

  Otvorite modul 'Web stranica' i popunite podatke o svom poduzeću za iznajmljivanje. Da biste dodali nove jedinice za iznajmljivanje, samo kliknite gumb "Dodaj jedinicu". Možete dodati onoliko jedinica koliko želite. Da biste vidjeli kako će vaša web stranica izgledati kad je objavite, kliknite gumb "Pogled".

  Kada budete zadovoljni svojom web stranicom i spremni za objavljivanje, kliknite gumb 'Objavi', odaberite URL i vaša web stranica će biti dostupna svijetu (nakon što je mi odobrimo za objavljivanje)..

  Bilješka! Link za vašu web stranicu prikazan je na vrhu modula 'Web stranica'.

 • Web Stranica
  Kako mogu objaviti svoju web stranicu?

  Kada budete zadovoljni svojom web stranicom i spremni za objavljivanje, kliknite gumb "Objavi", odaberite URL i vaša web stranica će biti dostupna svijetu (nakon što je mi odobrimo za objavljivanje).

  Bilješka! Link za vašu web stranicu prikazan je na vrhu modula 'Web stranica'.

 • Web Stranica
  Koji je moj URL?

  URL vaše web stranice je https://bnbholiday.com/moja-stranica, samo zamijenite 'moja-stranica' imenom koje ste odabrali prilikom izrade web stranice.

  Nakon objave, URL vaše web stranice prikazuje se na vrhu stranice za izradu.

 • Kako se mogu registrovati?

  Samo idite na stranicu za registraciju, popunite svoju adresu e-pošte, odaberite lozinku i kliknite 'Registriraj me'. To će stvoriti vaš račun, tek sada možete stvoriti i objaviti web stranicu, upravljati svojim rezervacijama i komunicirati sa svojim gostima.

 • Kako mogu dobiti pomoć?

  Ako vaš problem nije među često postavljanim pitanjima, kontaktirajte podršku na support@bnbholiday.com. Naš izvrsni tim za podršku pomoći će vam čim budu mogli.

 • Pronašli ste grešku. Kako da nas obavijestite?

  Molimo kontaktirajte podršku na: support@bnbholiday.com i navedite detaljan opis greške, na kojoj se stranici pojavljuje i koje radnje je pokreću. Bit ćemo vam vrlo zahvalni na pomoći.

 • Da li je BnB Holiday siguran?

  Da. BnB Holiday koristi najsuvremeniji 256-bitni SSL sigurnosni certifikat za zaštitu i šifriranje podataka.

 • Je li BnB Holiday usklađen GDPR-u?

  Da. BnB Holiday sukladan je GDPR propisima o zaštiti podataka. Više o tome možete pročitati u našim pravilma o privatnosti.

 • Zatvoreni smo dio godine. Kako to funkcionira?

  Nije problem. Ako odlučite definirati cijenu i razdoblja dostupnosti, vaše će jedinice biti dostupne za rezervaciju samo u razdobljima koja definirate.

  Bilješka! Ako ne postavite cijenu i razdoblje dostupnosti, jedinica će biti dostupna cijelo vrijeme, ali bez definirane cijene - 'Cijena na upit'.

 • Plaćanje
  Naplaćuje li BnB Holiday proviziju?

  Ne. BnB Holiday ne naplaćuje proviziju ni vama ni vašim gostimaili, niti traži naknade za rezervacije.

 • Plaćanje
  Kako gosti plaćaju?

  Sva plaćanja domaćin prikuplja izravno. Uplatu možete preuzeti nakon dolaska gosta ili odrediti opciju plaćanja nae potvrdi rezervacije u odjeljku 'Dodatne informacije'.

  BnB Holiday ne obrađuje plaćanje.


Niste pronašli odgovor koji ste tražili?
Obratite se našoj podršci i javit ćemo vam se čim budemo mogli.
Pošaljite nam e-poštu na: support@bnbholiday.com

BnB Holiday je besplatno isprobati

Isprobajte BnB Holiday besplatno 14 dana

Bez kreditnih kartica i bez obaveza

Isprobajte sada

Ako odlučite nastaviti s BnB Holidayom nakon besplatnog probnog razdoblja, cijena za 1-10 jedinica je €6.99/mjesečno.