BnB Holiday: Ofte stilte spørsmål [FAQ]

Vi har samlet de vanligste spørsmålene nedenfor. For å finne svaret raskt, prøv å søke etter det:
 • booking
  Hvordan lager jeg en booking?

  I 'Booking'-modulen klikker du på 'Ny Booking'. Velg så innsjekkings- og utsjekkingsdatoer og fyll ut informasjon om gjestene. Klikk deretter på "Lagre" for å lagre bookingen, og bookingen din blir opprettet.

  Nå kan du skrive ut en bookingbekreftelse, lage en PDF eller sende bekreftelsen til gjesten din via e-post.

 • booking
  Hvordan sender jeg en bookingbekreftelse til gjesten min?

  Når du har fylt ut bookingbekreftelsen, lagrer du den ved å klikke på 'Lagre'. Du vil nå kunne sende bekreftelsen via e-post direkte til gjesten din - bare klikk på "Send".

  Alternativt kan du klikke på 'Skriv ut' eller 'PDF'-knappene for henholdsvis å skrive ut bookingen eller lage et PDF-dokument.

 • kvittering
  Hvordan lager jeg en kvittering?

  Hvis du allerede har opprettet en booking, klikker du bare på bookingen for å åpne den og klikker deretter på knappen "Lag kvittering". Kvitteringen din opprettes automatisk fra bestillingen. Hvis du trenger å legge til ekstra kostnader, klikker du bare på 'Legg til en linje' for å legge dem til. Etter lagring kan du skrive ut, lage PDF eller sende kvitteringen direkte til gjesten din via e-post.

  Hvis du ikke har registrert noen booking ennå, kan du gå til kvitteringsmalen og fylle ut kvitteringen ved å legge til gjesteinformasjon og kvitteringslinjer. For å legge til en kvitteringslinje klikker du bare på knappen "Legg til en linje".

 • kvittering
  Hvordan sender jeg en kvittering til gjesten min?

  Når du har fylt ut kvitteringen, lagrer du den ved å klikke på 'Lagre'. Du vil nå kunne sende kvitteringen via e-post direkte til gjesten din - bare klikk på "Send".

  Alternativt kan du klikke på 'Skriv ut' eller 'PDF'-knappene for å skrive ut kvitteringen eller lagre den som et PDF-dokument.

 • boenheter
  Hvordan legger jeg til en boenhet?

  For å legge til en boenhet, bare gå til 'Boenheter' og klikk på 'Ny boenhet'. Fyll ut enhetsnavnet, maks antall gjester, moms (hvis aktuelt), tilgjengelighet og priser. Klikk på 'Lagre', så blir enheten din lagt til.

 • boenheter
  Kan jeg ha mer enn en utleiebolig?

  Du kan liste opp så mange enheter (hytter, leiligheter, rom, bungalower, hus osv.) Som du vil under samme firmanavn og profil. Hvis du trenger å bruke mer enn ett firmanavn, må du imidlertid opprette flere BnB Holiday-kontoer. Ta kontakt med support på: support@bnbholiday.com.

 • webside
  Hvordan lager jeg en nettside?

  Opne 'Webside'-modulen og fyll ut informasjon om din utleievirksomhet. For å legge til nye boenheter, klikker du bare på knappen "Legg til boenhet". Du kan legge til så mange enheter du vil. For å se hvordan nettsiden ditt vil se ut etter at den er publisert, klikk på 'Vis'.

  Når du er fornøyd med nettsiden din og klar til å publisere, klikker du på 'Publiser'-knappen, velger en URL, og nettsiden din vil være tilgjengelig for hele verden (etter at den er blitt godkjent for publisering av oss).

  Merk! Linken til websiden din vises øverst på webside-malen.

 • webside
  Hvordan publiserer jeg websiden min?

  Når du er fornøyd med nettsiden din og klar til å publisere den, klikker du på 'Publiser'-knappen, velger en URL, og nettsiden din vil være tilgjengelig for hele verden (etter at det er godkjent for publisering av oss).

  Merk! Linken til websiden din vises øverst på webside-malen.

 • webside
  Hva er nettadressen min?

  URL-en til nettsiden din er https://bnbholiday.com/ditt-underdomene, bare erstatt 'ditt-underdomene' med navnet du valgte da du laget nettsiden.

  Etter publiseringen vises URL-en til nettsiden din øverst på websidemalen.

 • Hvordan registrerer jeg meg?

  Bare gå til registreringssiden, fyll ut e-postadressen din, velg et passord og klikk 'Prøv nå'. Dette vil opprette kontoen din, og du kan nå lage og publisere en webside, administrere bookinger og samhandle med gjestene dine.

 • Hvordan får jeg hjelp?

  Hvis problemet ditt ikke er blant vanlige spørsmål, kan du kontakte support på: support@bnbholiday.com. Vårt fremragende supportteam hjelper deg så snart de kan.

 • Jeg fant en feil. Hvordan gir jeg deg beskjed?

  Ta kontakt med support på: support@bnbholiday.com og gi en detaljert beskrivelse av feilen, hvilken side den vises på og hvilke handlinger som utløser den. Vi blir veldig takknemlige for din hjelp.

 • Er BnB Holiday sikkert?

  Ja. BnB Holiday bruker et toppmoderne 256-bit SSL-sikkerhetssertifikat for å sikre og kryptere data.

 • Er BnB Holiday GDPR-kompatibel?

  Ja. BnB Holiday overholder GDPR databeskyttelsesforskriftene. Du kan lese mer om det i vår personvernerklæring.

 • Vi er stengt deler av året. Hvordan fungerer det?

  Ikke et problem. Hvis du velger å definere pris- og tilgjengelighetsperioder, vil enhetene dine bare være tilgjengelige for bestilling innen de periodene du definerer.

  Merk! Hvis du ikke angir en pris- og tilgjengelighetsperiode, vil enheten være tilgjengelig hele tiden, men uten en definert pris - "Pris på forespørsel".

 • betalinger
  Krever BnB Holiday en provisjon?

  Nei. BnB Holiday belaster ikke deg eller gjestene dine noen provisjon eller gebyrer for bestillinger.

 • betalinger
  Hvordan betaler gjestene?

  Alle betalinger blir håndtert direkte av verten. Du kan kreve inn betaling etter at gjesten har ankommet, eller angi et betalingsalternativ i bestillingsbekreftelsen under "Tilleggsinformasjon".

  BnB Holiday håndterer ikke betalinger.


Fant du ikke svaret du lette etter?
Kontakt vår support, og vi vil svare deg så snart vi kan.
Send oss en e-post på: support@bnbholiday.com

Prøv BnB Holiday

Prøv BnB Holiday helt gratis i 14 dager.

Ingen kredittkort - ingen forpliktelser.

Prøv nå

Hvis du ønsker å fortsette med BnB Holiday etter prøverperioden, er prisen for 1-10 enheter kr 79,00/mnd.